Panzió

Fontos információk szállásfoglaláshoz!

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy panziónk a 2016.évi CLVI. törvényben foglaltak szerint 2021. szeptember 1. napjától köteles okmányolvasó használatára, és a 9/ H § (1) bekezdés  szerinti adatok központi rendszerbe történő továbbítására.

Ez azt jelenti, hogy azokat a vendégeket fogadhatjuk, akik érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkeznek.

Az okmányokat érkezéskor szükséges átadni hogy az adatokat az okmányolvasó szkenner segítségével hivatalosan rögzíteni tudjuk a VIZA rendszerében.( A VIZA egy többszörös titkosítással védett informatikai rendszer , amelyben 2021. szeptember 1-től  a magyarországi szálláshelyen megszálló minden vendég  személyes adatait törvényben meghatározott titkosított módon tárolja.

Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást az előírások szerint kötelesek vagyunk megtagadni!

Érkezéskor egy bejelentkező lapot szükséges kitölteni.

Lehetőség van előzetes adatrögzítésre, ezt megbeszélés szerint foglalás után e-mailen tudjuk egyeztetni. Érkezéskor így már nem kell túl sok időt a kitöltéssel foglalkozni. Elég bemutatni az okmányokat ellenőrzésre, az NTAK rendszerébe való vendég érkeztetéséhez.Az adatszolgáltatás 18 év alattiaknak ugyanúgy szükséges!

Szolgáltatások

Ők már jártak nálunk!

Szobafoglalás

Az elérhetőség és az árak ellenőrzéséhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.